DINNER

by GRANTLAND

 

FREDAG d. 8. NOVEMBER kl. 18:00

Kom med en tur igennem vores univers, hvor ekslusive råvarer & gode vine danner rammerne for en særlig aften i godt selskab.

 

Caviar ”Gastro Unika Gold” grillet brød & cremé fraiche

Vadehavsøsters peberrod & agurk

Laks agurk & citron

2012 Blanc De Blanc, Nicolas Feuillatte, Champagne

 

Jomfruhummer hasselnød & estragon

Kongekrabbe blæk & ris

Schwarzer hergott, Schwedhelm, MGM, Pfalz

 

Norsk kammusling brunet smør & lime

Pighvar kartoffel & rogn

2016 Clos Henri, Sauvignon Blanc, Marlborough

 

Hollandaise surdej & trøffel

2017 Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé, Macconaise

 

Hummer brioche & karl johan

Jordskokker Elstar æble & purløg

2014 Sélénite, Vignobles Des 2 Lunes, Pinot Gris, Alsace

 

Due andelever & selleri

2017 Mercurey, Maison Louis Jadot, Bourgogne

 

Kalvebrissel løg & hvid trøffel

Faldhøje kronvildt rødbeder & trøffel 

2012 Legaris Reserve, Ribera Del Duero

 

Den hvide Dame trøffel & parmesan

2018 Scharlarchberg, Riffel, Riesling Auslese, Rheinessen

 

Jordskokker ahornsirup & hasselnødder

2016 Coteaux Des Layon, Chäteau De Fesles, Loire

 

70 % Chokolade karamel & guld

2006 Otima Colheita, Warres, Douro

 

1.498,- pr. person

Bordbestilling nødvendig og der er et begrænset antal pladser