JUL PÅ BROEN

 

 

“HELE PAKKEN”

 

25-26 november, 1-2, 8-9 & 15-16 december

 

Velkomst og salte snacks

 

7 SERVERINGER

 

5 små snacks; juleinspireret fra havet, landet & luften 

 

efterfulgt af 2 retter;

 

 

Glad julegris serveret med kartoffel, kål, spødesvær & sauce med varme krydderier

 

Chokoladedessert med mørk- og hvid chokolade, samt kirsebærsorbet

 

Vinmenu ad libitum under middagen (3 timer)

 

Kaffe/te med sødt & hertil 1 avec 

 

Pris pr. person 748,-

 

Ønskes dansk oksemørbrad i stedet for fisk i menuen? Tillæg 48,-

 

Fredag og lørdag vil der være mulighed for buskørsel

 

Pris pr. person inkl bus til og fra Ringkøbing 848,- 

 

(kan også køre over Kloster)

 

Baren vil åbne med drinks fra kl 21:00

 

Bussen kører fra Ringkøbing 17:30 og retur mod Ringkøbing 24:00

 

…hellere ud af huset?

 

Klassisk Julebuffet 1 

 

Minimum 10 personer

 

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

 

Gravad laks med rævesovs & dild

 

Rødspættefilet med remoulade & citron

 

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse

 

Frikadeller af dansk gris med hvidkål & krydderier

 

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

 

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

 

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

 

Mont d’Or med abrikoser & knækbrød

 

Ris á la mande med kirsebær & vanilje

 

Hertil lyst brød & rugbrød

 

Pris pr. person 298,- 

 

Tilvalg:

 

Tartelet med høns & asparges: 35,-

 

 

 

Klassisk Julebuffet 2

 

Minimum 10 personer

 

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

 

Gravad laks med rævesovs & dild

 

Fiskedeller med remoulade & citron

 

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

 

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

 

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

 

Ris a la mande med kirsebær & vanilje

 

Hertil lyst brød & rugbrød

 

Pris pr. person 235,- 

 

Tilvalg:

 

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse: 45,- 

 

Tartelet med høns & asparges: 35,-

 

 

 

“Næsten” klassisk Julebuffet 3

 

Minimum 10 personer

 

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

 

Koldrøget Langsand laks med aioli & dild

 

Sprøde torsketunger med remoulade & citron

 

“Hvide Sande” rejer med trøffelmayo, vagtelæg & karse

 

Confiteret andelår med kål & solbær

 

Terrine af and med tomat og pærer

 

Braiserede svinekæber med æble & jordskokker 

 

Trøffel-medister med spinat tærter

 

3 slags ost fra Arla Unika med abrikoser & knækbrød

 

Ris á la mande med kirsebær & vanilje

 

Hertil lyst brød & rugbrød

 

Pris pr. person 378,-