JUL PÅ BROEN

“HELE PAKKEN”

        22-23 & 29-30 november, 6-7 & 13-14 december

Velkomst og salte snacks

7 SERVERINGER

5 små snacks; juleinspireret fra havet, landet & luften 

efterfulgt af 2 retter;

Glad julegris serveret med kartoffel, kål, spødesvær & sauce med varme krydderier

Chokoladedessert med mørk- og hvid chokolade, samt kirsebærsorbet

Vinmenu ad libitum under middagen (3 timer)

Kaffe/te med sødt & hertil 1 avec 

Pris pr. person 748,-

Ønskes dansk oksemørbrad i stedet for gris i menuen? Tillæg 48,-

Fredag og lørdag vil der være mulighed for buskørsel

Pris pr. person inkl bus til og fra Ringkøbing 848,- 

(kan også køre over Kloster)

Baren vil åbne med drinks fra kl 21:00

Bussen kører fra Ringkøbing 17:30 og retur mod Ringkøbing 24:00

 

…hellere ud af huset?

Laves alle ugensdage

Klassisk Julebuffet 1 

Minimum 10 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Gravad laks med rævesovs & dild

Rødspættefilet med remoulade & citron

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse

Frikadeller af dansk gris med hvidkål & krydderier

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

Mont d’Or med abrikoser & knækbrød

Ris á la mande med kirsebær & vanilje

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 298,- 

Tilvalg:

Tartelet med høns & asparges: 35,-

 

Klassisk Julebuffet 2

Minimum 10 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Gravad laks med rævesovs & dild

Fiskedeller med remoulade & citron

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

Ris a la mande med kirsebær & vanilje

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 235,- 

Tilvalg:

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse: 45,- 

Tartelet med høns & asparges: 35,-

 

“Næsten” klassisk Julebuffet 3

Minimum 10 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Koldrøget Langsand laks med aioli & dild

Sprøde torsketunger med remoulade & citron

“Hvide Sande” rejer med trøffelmayo, vagtelæg & karse

Confiteret andelår med kål & solbær

Terrine af and med tomat og pærer

Braiserede svinekæber med æble & jordskokker 

Trøffel-medister med spinat tærter

3 slags ost fra Arla Unika med abrikoser & knækbrød

Ris á la mande med kirsebær & vanilje

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 378,-