Jul hos os!

7 & 11 SERVERINGER

11 SERVERINGER:

Sprød flæskesvær med tomat & mild chili

Svendborg Gourmetskinke

Sild med rugbrød, karry & løg

Laks med sennep & brun farin

”Fiskefilet” med luftig remoulade & purløg

Slider med ribben, Brie, syltet agurk & rødkål

Krydderpølse med trøffel-mayo & trøffel

”Hvide sande rejer” med vagtelæg, syltet citron & dild

Tartelet med stegte kalvebrisler, saltede kammuslinger, Karl Johan-Hollandaise & timian

Andebryst med jordskokkecremé, frisk grønkål & sauce med varme krydderier

Mont d’Or med trøffel

Ris a la Mande med hvid, lys & mørk chokolade, samt kirsebær

PRIS: 548,- pr. person

tilhørende vinmenu: 448,-

 

7 SERVERINGER:

Sild med rugbrød, karry & løg

Laks med sennep & brun farin

”Fiskefilet” med luftig remoulade & purløg

Slider med ribben, Brie, syltet agurk & rødkål

Krydderpølse med trøffel-mayo & trøffel

Andebryst med jordskokkecremé, frisk grønkål & sauce med varme krydderier

Ris a la Mande med hvid, lys & mørk chokolade, samt kirsebær

PRIS: 398,- pr. person

tilhørende vinmenu: 328,-

…hellere ud af huset?

 

KLASSISK JULEBUFFET

Minimum 10 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Gravad laks med rævesovs & dild

Rødspættefileter med remoulade & citron

Frikadeller af dansk gris med hvidkål & krydderier

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

Mont d’Or med abrikoser & knækbrød

Ris a la mande med kirsebær & vanilje

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 298,- 

“Den Lille” KLASSISKE JULEBUFFET

Minimum 4 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Rødspættefileter med remoulade & citron

Frikadeller af dansk gris med hvidkål & krydderier

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

Ris a la mande med kirsebær & vanilje

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 198,- 

Tilvalg:

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse: 45,-

Tartelet med høns & asparges: 35,-

Marcarons, chokolader & småkager: 35,-

“Den store” KLASSISKE JULEBUFFET

Minimum 10 personer

Marinerede sild med karrysalat, kapers & karse

Gravad laks med rævesovs & dild

Rødspættefileter med remoulade & citron

Håndpillede rejer med mayonaise, æg & karse

Tartelet med høns & asparges

Frikadeller af dansk gris med hvidkål & krydderier

Leverpostej med champignon & tørsaltet bacon

Flæskesteg med sprøde svær & rødkål

Skinke & medister med grønkål & brunede kartofler

Mont d’Or med abrikoser & knækbrød

Ris a la mande med kirsebær & vanilje

Marcarons, chokolader & småkager

Hertil lyst brød & rugbrød

Pris pr. person 398,-