FREDAGSMENU til afhentning på LILLE K

 

Nu kan fredagens aftensmad klares med et glas rødvin i hånden 🙂

..hør bare hvor nemt det er;

• I bestemmer selv om det skal være 2 eller 3 retter.
• I afhenter menuen fredag eftermiddag imellem kl. 15.00 – 17.00
• Vi har forberedt langt det meste, og de sidste småting sørger vi for at instruere jer ind
• ..og hvis I skulle blive fristet mere end én fredag, så kan vi fortælle at menuen skifter hver fredag.

 

Fredagsmenuen i uge 41

Forskellige små anretninger til forret:
Hvide Sande rejer med hvidløg & karse (fast hver uge)
Grillet tun med teriyaki & sesam
Tempereret slethvar med urteviniagrette
Confiteret vagtellår med trøffelcréme

Hovedret:
Rib-eye af dansk kødkvæg. Serveret med kartoffel, små tærter & “falsk sauce Bearnaise”

Dessert (valgfri):
Chokolademousse med havtorn, pankomüsli & skovsyre

Fredagsmenuen i uge 42

Forskellige små anretninger til forret:
Hvide Sande rejer med hvidløg & karse (fast hver uge)
Asiatisk inspirerede fiskeboller med ingefær & sesam
Røget laksecréme med malt & purløg
Hjertesalat med Fanø skinke

Hovedret:
Dansk kalvefilet serveret med kartoffel, stegte jordskokker, timian & rødvinssauce

Dessert (valgfri):
Gâteau Marcel med syltede bær, knas & vaniljeis

2 retter: 258,-
3 retter: 298,-

 

Bestil herunder eller ring 20709344
OBS! Alle bestillinger efter torsdag kl. 20.00 SKAL bestilles telefonisk!

Bestilling af Fredagsmenu

Tilvalg