Om os

Lidt om personerne bag Kommandobroen by Grantland

Michael er født og opvokset i Hvide Sande. Han blev udlært kok i 2012 på Sandgaarden i Søndervig under Kurt Kjær. Michael har, efter han blev færdigudlært, blandt andet arbejdet på Chhat i Blåvand og på Hotel Lysebu i Oslo, hvor han var Sous chef, et hotel hvor den norske kongefamilie er venner af huset.

Efter en tur i Norge, vendte Michael tilbage til Danmark, hvor han blandt andet arbejde på Dyvig Badehotel hos John Bech Amstrup og i en kort periode på Hotel Fjordgården som køkkenchef. Herefter besluttede Michael sig for, at starte selvstændig med Cateringfirmaet GrantlandFood.

Michael har altid godt kunne lide at udfordre sig selv, hvilket har givet ham en 3. Plads til danmarksmesterskaberne for kokkeelever, 2. Plads til danmarksmesterskaberne i chokolade, 2. Pladsen til Sherry konkurrence og 3. Pladsen til Eure Torque. Den store passion for mad og udfordringer resulterede også i en plads på kokkelandsholdet, hvor Michael var med til at vinde guld og sølv ved kokke OL i Erfurt i 2011-2012.

I foråret 2016 fik Michael en opringning om, at lejemålet med udsigten over havnen i Hvide Sande var blevet ledigt. Han blev spurgt om han kunne have interesse i at overtage lejemålet, og derved vende tilbage til Hvide Sande og opstarte restaurant. Det har altid været Michaels drøm, at komme tilbage, og pludselig gik det hurtigt. Halvanden måned efter han sagde ja, åbnede dørene til restauranten, d. 1 juni 2016. På Kommandobroen by Grantland stod Michael og hans kæreste Louise, der er uddannet tjener på Sandgaarden, klar med et hold af nære venner og familie, til at gøre visionen om restauranten til virkelighed.